Home » De beste patellabandjes

De beste patellabandjes

Ben je op zoek naar een goed patellabandje? Dan kun je kiezen uit tientallen soorten bandjes. Een palatellabandje is vaak een klein bandje, dat valt onder de categorie kniebrace. Je kan er ook voor kiezen om een grotere kniebrace te kopen. Wij vergelijken hieronder echter de beste pallatellabraces die je op het moment kan kopen. Je kan op de product kopen banner klikken om er meer informatie over te lezen en eventueel direct te kopen. In de top tien best beoordeelde en meest verkochte bandjes vinden we meerdere merken, zoals Bauerfeind, Prim Mottio, MediPreventi, All4Fysio, Matchu en Rafys. Logisch dat je niet altijd weet welk bandje het beste is! Je leest het hieronder.

Top 10 best beoordeelde patellebraces en patellabandjes

Hieronder bekijk je eerst de top 10 best beoordeelde braces die je op het moment kan kopen. De braces zijn in volgorde van meest populair naar iets minder populair weergeven.

De top 3 paletallabandjes uitgelicht

Op onze homepagina lees je al meer over Wat is een palatellabandje en krijg je een uitgebreide uitleg. Wij hebben zelf goede ervaring met de bovenstaande top 10 bandjes. Hieronder hebben we de top 3 uitgelicht. Wat zijn dit voor braces en waarom zijn deze juist zo goed?

#1) Push Sports Patellabrace

De Push Sport Patellabrace staat al geruime tijd bovenaan in de lijst van best verkochte, best beoordeelde en meest bekeken kniebrace. Logisch ook, want het is dan ook een echt goede patellabandje voor een hele mooie prijs. Hieronder kan je in de video meer bekijken over deze brace. Wil je direct naar de goedkoopste prijs in de winkel? Dan kun je de Push Sports Patellabrace bekijken via deze link.

#2) Prim Mottio Patellaband Deluxe – voor lopersknie (Runners knee) – ontsteking van de kniepees – jumpers knee – overbelasting kniepees

De producttitels lijken steeds langer te worden. Toch krijg je zo wel een idee over het product. De Prim Mottio is van iets zachter materiaal gemaakt vergeleken met de nummer 1 patellaband van dit moment. Vandaar dat mensen ook vaak voor dit artikel gaan. Ook al lijkt het net alsof je minder bescherming krijgt en dat het wat minder ondersteuning biedt, is dat bij de Prim Mottio zeker het geval. Bekijk de goedkoopste prijs in de winkel via deze link. Enkele kenmerken – volgens de fabrikant – zijn:

 • Kenmerken
 • de beste patellaband
 • perfecte pasvorm
 • schuift niet af
 • dubbele sluiting
 • anatomisch gevormd
 • gelpad met badstof bekleed
 • duurzaam
 • Indicaties:
 • lopersknie (Runners knee)
 • ontsteking van de kniepees (tendinitis)
 • jumpers knee
 • overbelasting kniepees
 • Osgood-Schlatter

#3) Medidu Patellabrace

Dit artikel wordt geleverd door Podobrace B.V. De brace biedt uitstekende ondersteuning en kan goed gebruikt worden tijdens het sporten. De Medidu Patellabrace zien wij al geruime tijd terug bij veel soorten sporten, zoals: wielrennen, hardlopen, tijdens uitdagende werkdagen en normale activiteiten die je op een dag doet. Het bandje zit comfortabel. Tijdens het sporten heb je niet door dat je een bandje om hebt. De beste prijs van dit moment vind je in deze winkel.

Vragen en antwoorden (FAQ) over de top 10 beste patellabandjes

Een aantal vragen en antwoorden. Wij krijgen regelmatig vragen over welke patellabandjes wij gebruiken tijdens het sporten. Deze vragen – samen met vragen over deze pagina – hebben we verzamelt in de onderstaande kopjes. Heb je zelf ook een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

🔝Ik heb geen zin om de hele pagina te lezen. Welke bandjes staan in de top 3?

Top 3 patellabandjes

Dat begrijpen we! Klik op meer informatie om direct meer info te lezen. De top 3 beste patellabandjes en braces bestaat uit:
1) Push Sports Patellabrace – meer informatie
2) Prim Mottio patellabandje deluxe – meer informatie
3) Medidu Patellabrace – meer informatie

👍Welke patellaband zou je mij aanraden?

Push Sports patellabrace

De push sports patellabrace, die ook op nummer 1 staat, is een bijzonder comfortabele en veruit de meest verkochte band van dit moment. Wij hebben deze band uitgebreid getest en raden hem ook aan. De goedkoopste variant vind je in deze winkel.

🤔Hoe is deze toplijst met kniebraces tot stand gekomen?

Wij hebben zelf veel ervaring met sporten met patellabandjes en ook ervaring met gebruik in dagelijks leven. Aangezien een goed patellabandje soms lastig te vinden is, hebben we er in ons leven meerdere gekocht en uitgetest. Daarnaast hebben we gekeken naar de online reviews en algemene beoordeling van mensen die het bandje hebben gekocht. Ook hebben we de meningen uit onze omgeving (voornamelijk sporters) gevraagd. Op basis hiervan is de bovenstaande lijst tot stand gekomen.